Som Formació online

FS Selecció per competències: selecció eficaç de perfils

Inici

19

Octubre

2022

Final

28

Octubre

2022

Hores

8

215€
Inscripció

Objectius del curs

De mitjana, un 15% de les contractacions realitzades són errònies: Les persones que ocupen els llocs de treball no són idònies a nivell de competències, no encaixen a la cultura de l'empresa o resulten tòxiques. La capacitat per fer “bones entrevistes” o “tests psicotècnics” s'entrena, i els formats més tradicionals de selecció ja no són suficients per triar la persona adequada. En aquest curs, et compartirem la metodologia Myers Briggs (la tècnica de filtre psicològic aplicada des de fa 50 anys pels millors professionals de selecció) en format simple i pràctic, com a plantilles i role plays.


Dirigit a

A personal de RRHH


Contingut

800 / 5.000

Resultados de traducción

- Introducció a Myers Briggs (incl. com perfilar els 16 tipus de personalitat que hi ha en 4 passos simples)

- Redacció/ Descripció del lloc: La plantilla de redacció del lloc que inclou els filtres de personalitat que requereixes per al lloc, sense que ningú “ho noti”.

- Pre-selecció de CV/ Perfil Linked in: 3 matrius senzilles per identificar el perfil Myers Briggs del candidat@ en funció de com redacta la seva trajectòria.

- Entrevista: 10 preguntes que pots aplicar per entendre a fons la personalitat del candidat i valorar com encaixarà al lloc ia l'equip. Aquestes preguntes, d'aparença innocent i “molt normals en una entrevista” són clau per conèixer millor els entrevistats, i no allargaran les entrevistes, simplement aportaran un nou enfocament.


Perfil dels ponents

Col·laboradora habitual de la Cambra de Comerç de Barcelona amb àmplia experiència docent


Inici

19

Octubre

2022

Final

28

Octubre

2022

Hores

8

215 €

Bonificable

Inscriu-te a aquest curs
|

Tens algun dubte?

937339832

sol·licita més informació

Vull rebre informació de les convocatòries

Enviar